News Flash:

Clatite fara gluten: o reteta cu lamaie si vanilie

15 Iunie 2016
7859 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

230 ml apa minerala
2 oua
2 linguri unt topit
3 linguri zahar
1/2 lingurita extract de vanilie
1/2 lingurita praf de copt fara gluten
200-230 gr faina fara gluten

Alte ingrediente:
2-3 linguri de zahar (poate fi si granulat, si pudra)
zeama de la o lamaie

Mod de preparare:

1. Amesteca ingredientele intr-un bol. Lasa-le la temperatura camerei apoi, cam 15 minute. Compozitia se va ingrosa putin.
2. Incinge o tigaie in care ai pus putin unt sau ai pulverizat spray de gatit.
3. Pregateste clatitele ca de obicei. Ai grija sa le gatesti pe ambele parti.
4. Impatureste in 4 clatitele, apoi stropeste-le cu zeama de lamaie si presara zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fara gluten reteta clatite clatite faina aluat clatite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1766 (s) | 35 queries | Mysql time :0.026810 (s)