News Flash:

Clatite fara gluten

5 Februarie 2016
4331 Vizualizari | 1 Comentarii
Clatite fara gluten

Ingrediente:

230 ml apa rece
2 oua
3 linguri zahar
2 linguri unt topit
230 gr + cca 110 gr faina fara gluten
1/2 lingurita praf de copt fara gluten
1/2 lingurita extract de vanilie

Mod de preparare clatite fara gluten:

1. Pune toate ingredientele intr-un bol si mixeaza foarte bine, ca sa se omogenizeze.
2. Lasa compozitia deoparte in jur de 15 minute, la temperatura camerei. In acest timp se va ingrosa putin.
3. Incinge o tigaie si pune in ea foarte putin unt.
4. Pregateste clatitele conform retetei clasice.
5. Serveste clatitele cu zahar pudra, gemul preferat sau chiar si simple.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

clatite gluten faina gluten reteta clatite clatite dulceata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025201 (s)