News Flash:

Clatite din cartofi

24 Noiembrie 2011
2279 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite din cartofi
Ingrediente: 120 g faina 450 g cartofi 2 albusuri 1 galbenus 5 g praf de copt 1 ceapa chilli 1 lingura smantana 2 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Se curata si se spala cartofii, se dau pe razatoare, iar apoi se scurg bine de lichid. Ceapa se toaca marunt si se pune peste cartofii storsi. Se adauga galbenusul, uleiul si condimentele si se omogenizeaza. Se incorporeaza si smantana. Faina se amesteca cu praful de copt si se amesteca in compozitia anterioara. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si se adauga in compozitia de cartofi. Se incorporeaza cu ajutorul unei linguri. O tava pentru clatite se unge cu unt/ulei si se incinge bine. Se pune aluat in tava si se formeaza cerculete din aluat. Se tin aproximativ 1 minut la foc mediu, dupa care se intorc pe cealalta parte. Se pot servi simple,alaturi de smantana si verdeata,ardei rosu sau salata de ardei copti. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina bucataria internationala retete vegetariene cartofi galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1437 viz    0 com
1387 viz    0 com
1123 viz    0 com
1342 viz    0 com
1858 viz    0 com
1299 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019185 (s)