News Flash:

Clatite cu verdeata si cascaval. Am pus din greseala alt ingredient, dar am facut niste clatite si mai bune

12 Septembrie 2016
9480 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pahare lapte
2 oua
1 plic praf de copt
1 pahar faina
150 gr cascaval (alege un sortiment tare)
1 legatura patrunjel
1 lingurita ulei
1 lingurita zahar
1 linguita sare
50 gr unt

Mod de preparare:

1. Da cascavalul pe razatoarea mica, iar patrunjelul toaca-l marunt.
2. Mixeaza ouale cu sarea, dupa care pune zaharul. Continua sa mixezi, ca sa obtii o spuma.
3. Incorporeaza untul topit si laptele (nu trebuie sa fie foarte fierbinte).
4. Amesteca faina cu praful de copt, apoi incorporeaza-le in compozitia pregatita anterior.
5. Unge cu putin ulei o tigaie si coace clatitele in ea ca de obicei.
6. Serveste-le calde, cu smantana, patrunjel si cascaval ras.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

clatite verdeata clatite cascaval clatite smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019203 (s)