News Flash:

Clatite cu varza si ceapa

11 Iunie 2014
1526 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g faina
300 g varza acra
200 g sunca slaba
100 ml lapte
2-3 fire de patrunjel verde
¼ lingurita cu praf de copt
2 oua
2-3 fustei de ceapa verde tanara
½ lingurita de chimen pisat
ulei pentru prajit
sare

Mod de preparare:

Toaca marunt varza si stoarce-o cat mai bine. Toaca patrunjelul si ceapa verde marunt. Cerne faina si praful de copt intr-un bol mai mare, adauga ouale si, treptat, laptele, amestecand pana obtii un aluat moale. Adauga acum varza, patrunjelul si ceapa tocate, sare si chimen. Amesteca din nou pana se omogenizeaza compozitia. Incinge ulei intr-o tigaie, apoi toarna aluat cu polonicul, sa aiba cam 8 cm diametru (cam cat podul palmei). Prajeste clatitele pe fiecare parte pana se rumenesc, apoi scoate-le pe hartie absorbanta. Serveste sunca slaba intre doua clatite si decoreaza cu patrunjel verde si ardei rosu.

 sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri retete clatite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2216 viz    0 com
2190 viz    0 com
1569 viz    0 com
2041 viz    1 com
1193 viz    0 com
1536 viz    1 com
1368 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021877 (s)