News Flash:

Clatite cu vanilie si capsuni

10 Iunie 2013
2503 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
50 ml lapte
30 ml Amaretto
1 jumatate de baton de vanilie
40 g amidon
20 g unt
400 g capsuni
40 g zahar pudra
250 g inghetata de vanilie

Mod de preparare:

Amesteca bine ouale cu laptele, cu Amaretto, batonul de vanilie si amidonul, apoi topeste untul si adauga-l peste aceasta compozitie.
Spala bine capsunile si inlatura-le coditele. Amesteca-le cu zaharul pudra, pana cand obtii un piure, apoi pune-l la rece.
Din aluat, fa clatite subtiri intr-o tigaie cu putin ulei, apoi unge fiecare clatita cu piure de capsuni si ruleaza-le.
Clatitele cu inghetata si capsuni se servesc reci, cu o cupa de inghetata de vanilie alaturi, stropite cu sos de capsuni sau de ciocolata si presarate cu zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua amaretto unt capsuni piure zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1520 viz    0 com
1978 viz    0 com
2702 viz    0 com
2401 viz    0 com
2238 viz    0 com
3086 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025353 (s)