News Flash:

Clatite cu vanilie si capsuni

10 Iunie 2013
2752 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
50 ml lapte
30 ml Amaretto
1 jumatate de baton de vanilie
40 g amidon
20 g unt
400 g capsuni
40 g zahar pudra
250 g inghetata de vanilie

Mod de preparare:

Amesteca bine ouale cu laptele, cu Amaretto, batonul de vanilie si amidonul, apoi topeste untul si adauga-l peste aceasta compozitie.
Spala bine capsunile si inlatura-le coditele. Amesteca-le cu zaharul pudra, pana cand obtii un piure, apoi pune-l la rece.
Din aluat, fa clatite subtiri intr-o tigaie cu putin ulei, apoi unge fiecare clatita cu piure de capsuni si ruleaza-le.
Clatitele cu inghetata si capsuni se servesc reci, cu o cupa de inghetata de vanilie alaturi, stropite cu sos de capsuni sau de ciocolata si presarate cu zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua amaretto unt capsuni piure zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1693 viz    0 com
2146 viz    0 com
2889 viz    0 com
2620 viz    0 com
2404 viz    0 com
3289 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1808 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033974 (s)