News Flash:

Clatite cu spanac si carne

21 Februarie 2013
2161 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

½ kg spanac
150-200 g carne de pui (sau vita) tocata fiarta
clatite (250 g faina, 3 oua, 50 ml ulei, 30 ml rom, 600 ml lapte, 200 ml smantana, sare)
100 g branza telemea
1 ou
100-200 ml smantana
150 ml suc de rosii
50 g parmezan
50 g unt
piper

Mod de preparare:

Spanacul se fierbe si se trece prin masina de tocat, impreuna cu carnea. La tocatura se adauga branza rasa, smantana, oul intreg si piperul. Cu acesta compozitie se umplu clatitele, se aseaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu sosul de rosii si se presara parmezan. Se dau la cuptor cu 15 minute inainte de servire. Se servesc fierbinti, ca fel intai.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac faina oua ulei rom lapte smantana sare branza telemea parmezan unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7528 viz    0 com
3635 viz    0 com
2757 viz    0 com
2774 viz    0 com
2094 viz    0 com
1521 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019342 (s)