News Flash:

Clatite cu spanac. Cum sa le prepari rapid si usor

4 Februarie 2019
640 Vizualizari | 0 Comentarii

Clatitele, un minunat desert adorat de toata lumea, pot fi transformate si intr-un excelent aperitiv, dar si intr-un delicios mic dejun, prin schimbarea unor ingrediente.  Iata cum poti prepara un aperitiv delicios, clatitele cu spanac fiind extrem de delicioase.

Ingrediente:

  • 300 ml lapte
  •  
  • 125 g faina
  •  
  • 90 g spanac
  •  
  • 1 ou
  •  
  • un praf sare
  •  
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare:

Combina faina cu un praf de sare, laptele, o lingura de ulei si oul. Bate aluatul pana devine perfect omogen. Toaca spanacul cat mai fin posibil (poate fi si congelat) si adauga-l in aluat, apoi omogenizeaza. Incinge un strop de ulei intr-o tigaie de clatite si intinde cat mai bine un polonic de aluat in tigaie. Frige clatitele pe rand, cate 30-60 secunde pe fiecare parte. Serveste clatitele cu spanac umplute cu omleta gatita ulterior, ori cu un amestec de putina branza feta, ardei copt si cateva masline fara samburi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clatite spanac reteta clatite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1389 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015032 (s)