News Flash:

Clatite cu spanac (Crespelle di spinaci) in sos de iaurt cu menta

2 Mai 2011
1294 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite cu spanac Crespelle di spinaci in sos de iaurt cu menta
Ingrediente: - 6-8 foi de clatita: - 2 oua - lapte - faina - Umplutura: - o punga de 450 grame spanac congelat - 250 grame ricotta - o lingura mascarpone -  bucatica de blue cheese (cam cat o nuca) - un pic de branza de capra afumata - parmezan - un catel de usturoi - sare si piper - ulei de masline Sos: - iaurt - menta verde - lamaie (optional) Mod de preparare: Pasul 1: Din oua, lapte, ulei de masline, faina si un praf de sare am facut clatitele. Tigaia mea este destul de lata si mi-au iesit cam 6. Pasul 2: Spanacul dezghetat, din care am indepartat cat s-a putut din apa, l-am pus la calit intr-o tigaie cu ulei de masline. Cand apa s-a evaporat, am adaugat cele trei feluri de branza, catelul de usturoi zdrobit, sare si piper. Am amestecat bine pana cand branza s-a topit usor si s-a omogenizat, apoi am oprit. Cand s-a racit putin, am intins umplutura pe fiecare foaie de clatita si le-am rulat. Pasul 3: Am taiat clatitele cam de trei degete lungime si le-am pus in picioare intr-o tava. Am presarat pe ele parmezan si le-am dat la cuptorul incins pentru 10 minute. Pasul 4: Intr-un blender am dat frunzele de menta impreuna cu iaurtul si foarte putina sare. Initial am vrut sa ii adaug si suc de lamaie, dar am constatat ca iaurtul este destul de acru. Mi-a placut foarte mult cum s-a combinat aroma de menta proaspata cu cea de iaurt grecesc. Pe fiecare farfurie am pus sosul obtinut, iar peste el, clatitele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane bucataria internationala spanac amidon sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2080 viz    0 com
1045 viz    0 com
5596 viz    0 com
9587 viz    0 com
1206 viz    0 com
3173 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020345 (s)