News Flash:

Clatite cu spanac

27 Mai 2011
3240 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite cu spanac1
Ingrediente: 1/2 kg spanac 250 g faina 3 oua 50 ml ulei 30 ml rom 600 ml lapte 200 ml smantana sare Mod de preparare: Spalati bine spanacul, dupa care il puneti la fiert vreo 10 minute. Se scurge bine si se toaca marunt. Intr-un vas mai incapator amestecati galbenusurile cu uleiul, romul, smantana, spanacul tocat si o lingurita de sare. Se adauga faina si se amesteca pana compozitia devine cremoasa. Se adauga laptele, putin cate putin amestecand, pana cand se omogenizeaza compozitia. Albusurile se bat spuma si apoi se adauga in compozitie. Clatitele se prajesc in ulei incins si se consuma calde. sursa articol: http://www.garbo.ro sura fotografire: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana lapte zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7619 viz    1 com
1444 viz    0 com
1180 viz    0 com
2597 viz    0 com
1175 viz    0 com
1254 viz    0 com
1362 viz    0 com
1064 viz    0 com
1516 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013314 (s)