News Flash:

Clatite cu spanac

27 Mai 2011
3176 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite cu spanac1
Ingrediente: 1/2 kg spanac 250 g faina 3 oua 50 ml ulei 30 ml rom 600 ml lapte 200 ml smantana sare Mod de preparare: Spalati bine spanacul, dupa care il puneti la fiert vreo 10 minute. Se scurge bine si se toaca marunt. Intr-un vas mai incapator amestecati galbenusurile cu uleiul, romul, smantana, spanacul tocat si o lingurita de sare. Se adauga faina si se amesteca pana compozitia devine cremoasa. Se adauga laptele, putin cate putin amestecand, pana cand se omogenizeaza compozitia. Albusurile se bat spuma si apoi se adauga in compozitie. Clatitele se prajesc in ulei incins si se consuma calde. sursa articol: http://www.garbo.ro sura fotografire: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana lapte zahar pudra
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7538 viz    1 com
1405 viz    0 com
1142 viz    0 com
2536 viz    0 com
1143 viz    0 com
1179 viz    0 com
1316 viz    0 com
1017 viz    0 com
1486 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019312 (s)