News Flash:

Clatite cu ricotta si fasole

5 Iulie 2013
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/3 cana de smantana
1/2 cana de arpagic tocat
3 linguri de lapte degresat
2 lingurite suc de lamaie
3/4 lingurita de sare
1 lingura ulei de masline
2 cesti de dovlecei tocati
1 ceasca si un sfert de fasole verde tocata
1 cana de boabe de porumb
1 cana branza ricotta
1/2 ceasca de branza
1/4 lingurita piper proaspat macinat
4 clatite

Mod de preparare:

Amesteca smantana cu arpagicul, laptele, sucul de lamaie si sarea intr-un castron mare pana cand se omogenizeaza. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si caleste dovleceii, fasolea verde si porumbul aproximativ 8 minute. Da focul mic si adauga amestecul de arpagic, ricotta si branza si mai lasa compozitia pe foc inca 3-4 minute. La final, asezoneaz-o cu sare si piper dupa gust.
Pune cate doua linguri din acest amestec in mijlocul clatitelor si ruleaza-le.
Clatitele cu legume se servesc la temperatura camerei, cu o lingura de sos de smantana si verdeata deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana arpagic tocat dovlecei tocati branza clatite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1428 viz    0 com
3549 viz    0 com
1163 viz    0 com
2316 viz    0 com
1577 viz    0 com
2209 viz    0 com
2648 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020324 (s)