News Flash:

Clatite cu quinoa si fenicul

14 Iunie 2013
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g quinoa
1 bulb de fenicul
120 g masline verzi
1 ou
30 g faina
5 linguri de ulei de masline
1 legatura de marar
1 legatura de patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Spala bine bulbul de fenicul, apoi taie-l cubulete. Pune boabele de quinoa intr-o sita si spala-le bine, apoi pune-le la fiert impreuna cu feniculul aproximativ 25 de minute.
Taie maslinele in bucati micute, toaca marunt mararul si patrunjelul, pune-le peste quinoa si amesteca-le bine.
Adauga faina, oul, sarea si piperul, dupa gust, si toarna care o lingura din compozitie intr-o tigaie cu ulei si prajeste clatitele pe ambele parti, pana cand capata o nuanta aurie.
Clatitele cu quinoa se servesc calde, presarate cu marar si cu lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

quinoa patrunjel piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1182 viz    0 com
1232 viz    0 com
1817 viz    0 com
1322 viz    0 com
2710 viz    0 com
2120 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015412 (s)