News Flash:

Clatite cu gem

14 Aprilie 2011
5769 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite cu gem
Ingrediente: 100 g faina, 100 ml apa minerala, 50 g ulei, 25 g zahar, 10 g sare, gem. Mod de preparare: Se amesteca ingredientele pana obtinem o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Se coc intr-o tigaie de teflon, unsa cu ulei. Din cauza absentei oului, e posibil ca foaia sa se rupa. Pentru a se evita acest lucru, este de dorit sa facem foile mai groase. Aluatul se ia fie cu un polonic, fie cu o ceasca de cafea. Se toarna peste uleiul incins, intins pe toata suprafata tigaii. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se pun pe un platou. Apoi se umplu cu gem si se ruleaza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa minerala bicarbonat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1276 viz    0 com
2253 viz    0 com
3305 viz    0 com
1478 viz    0 com
1959 viz    0 com
4589 viz    0 com
2715 viz    0 com
2689 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018040 (s)