News Flash:

Clatite cu dovlecel

2 Mai 2011
2106 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite cu dovlecel
Ingrediente: - 2 dovlecei medii - 2 oua - 8 linguri de faina - 1 lingurita praf de copt - 1 lingurita sare - ½ lingurita piper negru proaspat macinat - cateva frunze de marar - ulei pentru prajit - usturoi, smantana Mod de preparare: Spalam dovleceii si ii dam prin razatoarea mare. Ii punem intr-un castron, aruncam un praf de sare, amestecam si ii lasam 15 -20 minute. Dupa acest interval luam dovlecii si ii stoarcem de lichid. Amestecam dovleceii cu restul ingredientelor. Mararul il punem tocat. Daca aluatul este prea subtire mai adaugam 1 lingura de faina. Punem ulei in tigaie si cand este suficient de incins punem o lingura cu varf din compozitie. Prajim pana devine auriu pe ambele parti. Servim cu smantana – daca va place usturoiul puteti pune un catel pisat de usturoi la 4-5 linguri de smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane apa minerala dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1060 viz    0 com
5658 viz    0 com
10832 viz    0 com
1247 viz    0 com
3236 viz    0 com
4035 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018515 (s)