News Flash:

Clatite cu dovlecei

19 Mai 2011
1638 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite cu dovlecei
Ingrediente: 3 oua o cana cu apa minerala 2 dovlecei 2-3 linguri ulei marar patrunjel sare piper faina cascaval ras sau branza rasa (cate 2 linguri pentru fiecare clatita) smantana Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja, se rad, se presara cu sare si se lasa intr-o strecuratoare, pentru a se scurge foarte bine de zeama. Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga apa minerala, uleiul si faina. Amestecam bine sa se omogenizeze. La sfarsit adaugam dovlecelul bine scurs de zeama si verdeata tocata marunt. Lasam compozitia la frigider timp de 20-25 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa minerala ovaz inghetata cascaval smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1488 viz    0 com
1121 viz    0 com
6909 viz    0 com
1324 viz    0 com
1366 viz    0 com
3830 viz    0 com
2207 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012784 (s)