News Flash:

Clatite cu coacaze si miere

28 Iunie 2013
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
sare
3 linguri zahar
2 lingurite praf de copt
250 ml lapte
2 oua batute
50 g unt topit
100 g coacaze

Pentru servire:
miere (sau sirop de artar)
unt

Mod de preparare:

Se amesteca faina, sarea, zaharul si praful de copt. Intr-un vas de mixer se bat ouale, laptele si untul topit. Se amesteca ingrediente uscate cu amestecul de lapte si oua. Se adauga si coacazele in acest amestec. Intr-o tigaie se pune din aluat atat cat sa formeze o clatita cu diametru de 18 cm. Se coace fiecare clatita pe ambele parti. Se incalzeste mierea si untul in cuptorul de microunde si se adauga peste clatite. Se servesc la micul dejun.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua batute unt topit coacaze servire unt micul dejun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026163 (s)