News Flash:

Clatite cu ciuperci II

23 Iunie 2011
2302 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite cu ciuperci II
Ingrediente: 2 conserve de ciuperci ceapa mare tocata marunt 100 gr unt o legatura de marar 100 gr smantana 100 ml vin alb sare piper Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt si se caleste un untul topit. Apoi se adauga ciupercile tocate tot marunt, se sareaza si se pipereaza, se pune mararul si vinul si se fierbe pina scade tot. Se ia de pe foc si se lasa deoparte. Dupa racire se amesteca cu smantana si se umple clatitele. Se pun in tava de jena care a fost unsa cu unt inainte, se dau cu cascaval ras pe deasupra si se dau la cuptor pina se topeste cascavalul (cateva minute). sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci retete vegetariene ceapa unt smantana piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2405 viz    0 com
6758 viz    0 com
2157 viz    0 com
2279 viz    0 com
1242 viz    0 com
922 viz    0 com
1235 viz    0 com
952 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019029 (s)