News Flash:

Clatite cu ciuperci

27 Mai 2011
3829 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite cu ciuperci
Ingrediente: 500 g ciuperci 2 oua 1 pahar de lapte 300-400 g faina 50 g ceapa 50 ml ulei 50 ml vinfoaie de dafin 200 ml smantana 50 g parmezan sau cascaval ras marar piper sare Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se rumenteste in ulei, adaugand apoi ciupercile bine spalate si taiate felutei, 1/2 ligurita de sare, un varf de cutit cu piper, foaia de dafin si vinul. Se calesc acoperite cu un capac pana cand scade apa. Cratita se ia de pe foc, se adauga mararul si smantana si se amesteca bine. Se prepara clatitele din: 2 oua, o lingura de ulei, sare, lapte si faina. Se prajesc in ulei incins si se umplu cu aceasta compozitie. Se asaza intr-un vas uns cu unt. Deasupra se presara cascavalul. Vasul se introduce in cuptor pentru 10 minute. sursa articol: http://www.garbo.ro sursa fotografie: http://culinar.starlog.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte smantana sarmale cascaval ras marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

991 viz    0 com
1372 viz    0 com
2297 viz    0 com
2536 viz    0 com
2713 viz    1 com
2029 viz    0 com
1152 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019213 (s)