News Flash:

Clatite cu budinca si vanilie

31 Mai 2016
4382 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 clatite
2 banane decojite

Pentru crema:
3 galbenusuri
60 gr zahar pudra
40 gr budinca cu aroma de vanilie
500 ml lapte
4 linguri esenta de rom
1 bucata de coaja de lamaie

Pentru topping:
1 ou
25 gr zahar pudra
10 gr zahar vanilinat
cca 300 ml lapte

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Freaca galbenusurile cu zaharul pudra.
3. Adauga coaja de lamaie rasa.
4. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj.
5. Adauga budinca mai rece peste compozitie si esenta de rom. Omogenizeaza.
6. Intinde crema pe fiecare clatita, apoi pune cateva felii de banana.
7. Ruleaza si injumatateste clatitele.
8. Dupa aceea freaca galbenusul cu zaharul pudra, zaharul vanilinat si cu laptele.
9. Pune clatitele intr-o tava, acopera-le cu topping si baga-le in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 25 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clatite banane clatita cuptor clatite cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8475 viz    0 com
12531 viz    0 com
1296 viz    1 com
11510 viz    0 com
4231 viz    0 com
4475 viz    2 com
2002 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019259 (s)