News Flash:

Clatite cu branza

24 August 2012
3881 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170 g faina
4 oua
200 g smantana
1 lingurita praf de copt
5 lingurite zahar
100 g branza rasa
un praf de sare
putin ulei pentru uns tigaia
1 plic zahar vanilat

Mod de preparare:

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Turnam treptat smantana si incorporam faina amestecata cu praful de copt. Batem albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugam in compozitia cu galbenusuri. Incingem tigaia, si o ungem cu ulei, punem compozitia cu o lingura formand rotunduri mici. Intoarcem si pe o parte si pe cealalta astfel incat sa se rumeneasca pe ambele parti. Le scoatem pe un platou, le ungem cu smantana si presaram branza rasa deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua smantana zahar branza sare ulei zahar vanilat lingura platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2677 viz    0 com
5822 viz    0 com
2085 viz    0 com
2064 viz    0 com
4695 viz    0 com
9541 viz    0 com
3046 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027228 (s)