News Flash:

Clatite cu banane si miere

17 Septembrie 2013
2501 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 banane mari
1 cana si jumatate de faina integrala
1 cana si jumatate de lapte batut
2 oua, usor batute
1 lingura de miere
ulei de masline
miere
iaurt slab

Mod de preparare:

Paseaza o banana intr-un castron mare. Pune faina intr-un vas mai mare, apoi amesteca laptele batut cu ouale, mierea si piureul de banane. Adauga acest amestec peste faina si combina-le aproximativ 10 minute, pana cand obtii o compozitie omogena.
Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie, pune in ea 1/4 lingura din aluat si lasa clatita sa se prajeasca 2-3 minute, pana cand apar bule pe suprafata ei. Intoarce-o si pe partea cealalta si las-o sa se rumeneasca pana cand capata o nuanta aurie.
Clatitele cu banane se servesc calde, decorate cu felii subtiri de banane, miere si iaurt.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete clatite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030945 (s)