News Flash:

Clatite cu banane si budinca

13 Mai 2016
1431 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru clatite:
3 galbenusuri
60 gr zahar pudra
faina
40 gr budinca de vanilie
500 ml lapte
4 linguri esenta de rom
coaja rasa de la o lamaie

Pentru umplutura:
2 banane feliate
1 ou
25 gr zahar pudra
10 gr zahar vanilinat
cca 80 ml lapte

Mod de preparare:

1. Pregateste clatitele dupa reteta clasica (3 galbenusuri, zahar pudra, esenta rom, coaja de lamaie si faina).
2. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj (cu zahar pudra) (evident, din praful de budinca si cele 500 ml lapte).
3. Intinde putina budinca pe fiecare clatita, apoi acopera cu felii de banana. Ruleaza si injumatateste apoi clatitele.
4. Bate oul cu cele 80 ml lapte.
5. Pune clatitele intr-un vas de sticla antireaderent, toarna peste ele oul mixat si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 25 de minute. Serveste cu putin zahar vanilinat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

clatite reteta clatite banane clatite budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1189 viz    0 com
1748 viz    0 com
816 viz    0 com
983 viz    0 com
2564 viz    0 com
1127 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024041 (s)