News Flash:

Clatite cu banane

21 Iulie 2011
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite cu banane
Ingrediente: Pentru blat: 175 g faina 2 linguri zahar 1 varf de lingurita de sare 4 oua 2 banane mari 300 ml lapte ulei Pentru crema: 2 banane 200 ml lapte condensat sau lapte foarte gras 1 lingura zahar Mod de preparare: Se amesteca faina, sarea, ouale si laptele in blender. Se curata bananele, se taie cubulete, se adauga in blat si se amesteca pana la omogenizare. Se pune blatul intr-un vas si se lasa timp de o ora. Se infierbanta bine tigaia, se unge cu unt, se toarna o cantitate moderata de blat si cu miscari circulare, se imprastie blatul pe toata suprafata tigaii. Dupa 1,5 - 2 min se intoarce clatita pe partea cealalta pana se rumeneste. Asa se procedeaza si cu restul foilor de clatite. Crema: Se curata bananele, se taie in felii subtiri. Se bate laptele cu zaharul, se adauga feliile de banana si se amesteca bine. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci lapte lapte acru cornulete oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2421 viz    0 com
1560 viz    0 com
2485 viz    0 com
6899 viz    1 com
1045 viz    0 com
4359 viz    1 com
2028 viz    0 com
1192 viz    0 com
3351 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019487 (s)