News Flash:

Clatite brasovene

27 Mai 2011
1834 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite brasovene
Ingrediente: Pentru aluat: 3 oua 500 ml lapte sare 300 g faina Pentru coaja: 3 oua 200 g pesmet Pentru umplutura: 500 g carne de pui 500 g ciuperci 1 ceapa 2 oua 1 lingura faina 1 pahar lapte 2 linguri ulei (untura) sare piper paprica cimbru uscat Mod de preparare: Umplutura: Ceapa, ciupercile si carnea se trec prin masina de tocat. Se incinge uleiul sau untura si se pun toate la calit. Faina se desface in lapte rece si se bate cu ouale. Cand s-au inmuiat si s-au rumenit usor ceapa, carnea si ciupercile, se adauga sosul cu lapte si ou, cimbru, piper, paprica, sare. Se amesteca bine si se mai lasa sa fiarba cateva minute pana cand amestecul se ingroasa. Clatitele: Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se prajesc clatitele, care trebuie sa fie un pic mai groase si mai mari, sa incapa umplutura si sa se poata inchide la capete. Umplerea: Clatitele calde se umplu cu amestecul pregatit si se ruleaza, infundand capetele. Se trec prin ou, apoi prin pesmet si se pun la prajit pana se coloreaza pesmetul si se formeaza coaja. Se scot pe hartie absorbanta. Se asaza pe platou si apoi se poate pune sos, de rosii sau de smantana. sursa articol: http://www.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

miniclatite pesmet ciuperci
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1013 viz    0 com
959 viz    0 com
1036 viz    0 com
1207 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013322 (s)