News Flash:

Clatita de cartofi

26 Aprilie 2011
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatita de cartofi
Ingrediente: - 3-4 cartofi - 1 ceapa verde - sare - piper - ulei de palmier pentru prajit - 2 felii de branza topita - ketchup Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Cand au fiert pe jumatate se lasa sa se raceasca si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se amesteca cu ceapa verde tocata, sare si piper dupa gust. Se incinge intr-o tigaie ulei si se aseaza cartofii in strat uniform. Se prajesc la foc mediu pana cand se rumenesc. Se intoarce clatita de pe o parte pe cealalata folosind metoda capacului si se prajeste bine pe ambele parti. Cand este gata se rastoarna intr-o farfurie adanca si se serveste  cu felii de branza topita si ketchup.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa minerala bucataria internationala cartofi carnat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3136 viz    0 com
2362 viz    0 com
2506 viz    0 com
2892 viz    0 com
1174 viz    0 com
1191 viz    0 com
3075 viz    0 com
1650 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019178 (s)