News Flash:

Clatita de cartofi

26 Aprilie 2011
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatita de cartofi
Ingrediente: - 3-4 cartofi - 1 ceapa verde - sare - piper - ulei de palmier pentru prajit - 2 felii de branza topita - ketchup Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Cand au fiert pe jumatate se lasa sa se raceasca si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se amesteca cu ceapa verde tocata, sare si piper dupa gust. Se incinge intr-o tigaie ulei si se aseaza cartofii in strat uniform. Se prajesc la foc mediu pana cand se rumenesc. Se intoarce clatita de pe o parte pe cealalata folosind metoda capacului si se prajeste bine pe ambele parti. Cand este gata se rastoarna intr-o farfurie adanca si se serveste  cu felii de branza topita si ketchup.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

apa minerala bucataria internationala cartofi carnat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3075 viz    0 com
2284 viz    0 com
2432 viz    0 com
2849 viz    0 com
1137 viz    0 com
1163 viz    0 com
3019 viz    0 com
1612 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018785 (s)