News Flash:

Clatita cu ricotta, la cuptor

25 Octombrie 2011
1683 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatita cu ricotta la cuptor
Ingrediente: 4 oua 1 cana ricotta 2 cani lapte 6 linguri unt topit 1 lingurita sare 1 ½ cana faina 250 g crema de branza 2 lingurite esenta vanilie 2 galbenusuri 3 linguri zahar sirop de artar Mod de preparare: Pentru prepararea clatitelor se amesteca intr-un bol ouale intregi, laptele, 2 linguri de unt topit si sarea. Se incorporeaza faina si din aluatul obtinut se coc clatite. Cuptorul se preincalzeste la 180º si o forma se unge cu unt. Intr-un bol se amesteca ricotta, crema de branza, zaharul, vanilia si galbenusurile. Clatitele se umplu cu aceasta compozitie, se ruleaza si se asaza in tava. Se ung cu restul de unt topit si se dau la cuptor 20 minute. Se servesc alaturi de sirop de artar. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua supa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1258 viz    0 com
2504 viz    0 com
1051 viz    0 com
1198 viz    0 com
2940 viz    0 com
1234 viz    0 com
2707 viz    0 com
2710 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013596 (s)