News Flash:

Clatita cu dulceata de cirese

2 Noiembrie 2011
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatita cu dulceata de cirese
Ingrediente: 250-300 g faina 300 ml lapte 2 oua 1oo g zahar 1 zahar vanilat 1 praf de copt esenta de lamaie 1 banana 1 praf de sare 3 linguri ulei dulceata de cirese Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, iar galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema. Se amesteca laptele cu uleiul si esenta, in alt bol faina, praful de copt si zaharul vanilat. Se adauga treptat laptele, galbenusurile, albusurile batute, amestecand continuu. La final adaugam banana pasata, omogenizam si dam 30 minute la frigider. Se pune in tigaie compozitia in mijloc si se coc pe ambele parti. Se servesc cu dulceata. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina lapte oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4103 viz    0 com
3517 viz    0 com
1911 viz    0 com
1376 viz    0 com
2011 viz    0 com
1318 viz    0 com
2610 viz    0 com
1124 viz    0 com
1277 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013751 (s)