News Flash:

Clatita cu dulceata de cirese

2 Noiembrie 2011
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatita cu dulceata de cirese
Ingrediente: 250-300 g faina 300 ml lapte 2 oua 1oo g zahar 1 zahar vanilat 1 praf de copt esenta de lamaie 1 banana 1 praf de sare 3 linguri ulei dulceata de cirese Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, iar galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema. Se amesteca laptele cu uleiul si esenta, in alt bol faina, praful de copt si zaharul vanilat. Se adauga treptat laptele, galbenusurile, albusurile batute, amestecand continuu. La final adaugam banana pasata, omogenizam si dam 30 minute la frigider. Se pune in tigaie compozitia in mijloc si se coc pe ambele parti. Se servesc cu dulceata. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina lapte oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3990 viz    0 com
3414 viz    0 com
1850 viz    0 com
1288 viz    0 com
1674 viz    0 com
1256 viz    0 com
2502 viz    0 com
1047 viz    0 com
1197 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013100 (s)