News Flash:

Clatita cu dulceata de capsuni

7 Noiembrie 2013
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 ml lapte
doua lingurite de zahar
2 oua
100 g faina
sare
dulceata de capsuni

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un vas ouale, zaharul, faina, se adauga putina sare, apoi se subtiaza cu lapte cat este nevoie, astfel incat sa se obtina o compozitie potrivit de subtire. Se unge tigaia cu foarte putin ulei, se incinge si se toarna compozitia cu polonicul, atat cat sa acopere fundul vasului.
Daca compozitia iese prea groasa, se poate subtia cu putina apa minerala. Clatitele se prajesc pe ambele parti, se umplu cu dulceata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027053 (s)