News Flash:

Clafoutis cu zmeura si ciocolata

7 Decembrie 2012
1929 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g ciocolata amaruie (sau cu lapte)
250 g zmeura
200 ml (1 cana) lapte
1 cana faina
100 ml (1/2 cana) smantana dulce
1/2 cana zahar
1 lingurita extract vanilie
6 oua, usor batute

Mod de preparare:

Presara zmeura dezghetata in formele de ceramica sau in tava pe care o vei folosi. Porneste cuptorul si lasa-l sa se incalzeasca la 180°C. Intr-un robot de bucatarie, combina faina, zaharul si ciocolata si mixeaza pana ingredientele devin o spuma omogena. Combina apoi ingredientele umede (ouale batute cu laptele, smantana dulce si vanilia) cu cele uscate, amesteca bine si apoi toarna compozitia peste zmeura. Pune clafoutis-ul la cuptor pentru 30-40 minute, pana se incheaga si se rumeneste usor pe margini. Serveste-l usor cald sau la temperatura camerei.
Pentru desert, poti folosi zmeura de la congelator dezgheta in prealabil.

sursa: Clafoutis cu zmeura si ciocolata
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata amaruie cu lapte zmeura lapte faina smantana dulce zahar oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1195 viz    0 com
2617 viz    0 com
6611 viz    0 com
2981 viz    0 com
1123 viz    0 com
2741 viz    0 com
2236 viz    0 com
2421 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032497 (s)