News Flash:

Clafoutis cu pere si fulgi de migdale

3 Ianuarie 2012
2700 Vizualizari | 0 Comentarii
Clafoutis cu pere si fulgi de migdale1
Ingrediente:

 3-4 pere
 2 oua
 200 ml smantana lichida
 3/4 cana lapte
 1/4 cana faina
 1/4 cana zahar
 1 lingurita extract/esenta vanilie
 1 lingurita esenta de migdale
 1/2 cana fulgi de migdale
 unt pentru uns tava
 zahar pudra
scortisoara

Mod de preparare:

Unge vasul in care vei face tarta cu unt. Curata perele de coaja, taie-le felii subtiri si aranjeaza-le pe tava. Bate ouale si adauga treptat lapte, faina, smantana lichida, zaharul si esentele, amestecand pana zaharul s-a dizolvat. Porneste cuptorul la foc mediu.

Toarna amestecul peste pere si da tava la cuptor pentru 20-25 minute sau pana aluatul se incheaga si se rumeneste. Lasa clafoutis-ul sa se raceasca si serveste-l cu zahar si/sau scortisoara pe deasupra.

sursa reteta si fotografii: Clafoutis cu pere si fulgi de migdale
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Clafoutis_cu_pere_si_fulgi_de_migdale2
pere oua smantana lichida lapte faina zahar unt zahar pudra scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4649 viz    1 com
1516 viz    0 com
3912 viz    0 com
3051 viz    1 com
13109 viz    0 com
2805 viz    0 com
5729 viz    0 com
1529 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013843 (s)