News Flash:

Clafoutis cu cirese

29 Iunie 2012
2373 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 linguri faina
2 oua
5 linguri zahar
1 cana lapte (-200 ml)
2 pliculete zahar vanilat
1 varf de sare
putin unt

Mod de preparare:

Prima data spalam ciresele si le curatam de samburi si codite, dupa care le punem intr-o tava unsa cu unt. Batem ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se dizolva zaharul si compozitia isi dubleaza volumul. Adaugam laptele, sarea si la final faina cernuta. Amestecam pana la omogenizare,apoi turnam aceasta compozitie peste cirese. Bagam in cuptorul preincalzit la 180 gr timp de 40 minute. Cand s-a racit de tot se presara zahar pudra.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua zahar lapte zahar vanilat sare unt cuptorul preincalzit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2276 viz    0 com
4906 viz    0 com
5154 viz    1 com
2562 viz    0 com
1864 viz    0 com
4954 viz    0 com
2333 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023277 (s)