News Flash:

Ciupercute cu maioneza de post

15 Noiembrie 2011
2322 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciupercute cu maioneza de post
Ingrediente: o cutie de ciuperci 2 linguri de faina usturoi mustar ulei zeama de lamaie 1/2 cana apa Mod de preparare: Faina se amesteca intr-un bol cu putina apa rece pana se desface bine. Restul de apa se pune la fiert. Cand da in clocot, se toarna mixul din faina si apa rece si se amesteca la fel ca la o budinca. Se tine pe foc mic pana se ingroasa bine, dupa care se lasa la racit. Cand e rece se amesteca cu mustarul si zeama de lamaie, apoi se pune ulei ca la orice maioneza. Se zdrobesc 2-3 catei de usturoi si se amesteca cu ciupercile si maioneza. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci bucataria internationala retete vegetariene faina usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1994 viz    0 com
1145 viz    0 com
6446 viz    0 com
1303 viz    0 com
1295 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012474 (s)