News Flash:

Ciuperci Vinoise

2 Mai 2011
2081 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci Vinoise
Ingrediente: - o cutie mica de ciuperci (300-400gr) - 1 ou - 4-5 catei de usturoi - 2 linguri de ulei - patrunjel verde - sare dupa gust Mod de preparare: Ciupercile se scurg de apa si se taie cubulete mici. Se mai scurg inca o data de apa. Intr-o craticioara mai mica punem uleiul si rumenim cateii de usturoi taiati feliute. Dupa ce s-au rumenit putin ii scoatem afara din ulei si punem ciupercile in craticioara. Amestecam de cateva ori (un minut... doua) apoi punem oul intreg si sarea. Amestecam 4-5 minute pana cand oul devine consistent (ca la omleta), adaugam patrunjelul tocat marunt, mai amestecam de cateva ori si gata... Se serveste calda cu patrunjel verde tocat deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018317 (s)