News Flash:

Ciuperci umplute la cuptor

6 Aprilie 2011
1327 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute la cuptor
Ingrediente: 500 g ciuperci 200 g cascaval 50 g ulei 1 ceapa 4 catei de usturoi 1 legatura de marar 1 pahar cu vin rosu 50 g praz busuioc sare piper Mod de preparare: 1. Alegeti cele mai mari si mai frumoase ciuperci si curatati ciupercile apoi desfaceti-le piciorusele si puneti-le la scurs pe un prosop. 2. Formati o umpltura dand pe razatoare restul ingredientelor si condimentandu-le cu sare, piper si busuioc. 3. Puneti ciupercutele intr-o tava cu palariuta in sus iar in fiecare palariuta puneti umplutura presand usor pe margini pentru a nu cadea in tava. 4. Adaugati apoi in tava apa si vinul impreuna cu 50 grame de ulei si apoi puneti-le la cuptor la foc mediu . 5. Cand sunt rumenite frumos scoateti ciupercutele si asezati-le pe platouri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci ciuperci umplute cascaval ulei ceapa vin rosu marar praz sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1317 viz    0 com
1375 viz    0 com
3628 viz    0 com
1207 viz    0 com
2737 viz    0 com
2246 viz    0 com
2401 viz    0 com
1232 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013497 (s)