News Flash:

Ciuperci umplute de post

21 Martie 2012
6099 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute de post
Ingrediente:

6-7 ciuperci
1-2 rosii medii
o ceapa medie
1 cartof
marar

Mod de preparare:

Prima data ne ocupa de ciuperci. Le curatim de codite si de pielite, apoi le scobim si le punem intr-o tava. Taiem foarte marunt ceapa si rosiile. Radem cartoful si il stoarcem de zeama. Mararul il tocam bine. Punem intr-un castron rosiile, coditele de la ciuperci si ceapa si amestecam bine. Adaugam apoi marul si cartoful si potrivim de piper si sare. Dupa un minut de amestecare, umplem ciupercile. Cand am terminat dam tava la cuptor pentru 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci rosii ceapa cartof marar codite tava castron cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021179 (s)