News Flash:

Ciuperci umplute cu pui

29 Iunie 2011
2416 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute cu pui
Ingrediente: 0,5 kg ciuperci champignon 1 piept de pui 1 morcov mic 1 ardei 1 ceapa mica 1 rosie mica Mod de preparare: Se spala ciupercile si se taie coditele. Se prepara un amestec din urmatoarele ingrediente: coditele de la ciuperci taiate marunt, ceapa taiata marunt, putin morcov ras, ardei taiat marunt, piept de pui taiat bucatele mici, o rosie decojita taiata cubulete mici si mirodenii (cimbru, piper, oregano). Se inabusa timp de 2-3 minute ingredientele pe tigaia de teflon. Ciupercile se umplu cu acest amestec si se introduc in cuptor maximum 10 minute. Se poate presara cascaval ras. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci brune nuci pecan fasole marinata ardei ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

930 viz    0 com
1410 viz    0 com
1146 viz    0 com
1409 viz    0 com
1208 viz    0 com
1198 viz    0 com
1911 viz    0 com
990 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013023 (s)