News Flash:

Ciuperci umplute cu parmezan

31 Decembrie 2014
1719 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 ciuperci Champignon mari
2 linguri de parmezan ras
o ceapa tocata marunt
1/4 ceasca de crema de branza
o cana si jumatate de frunze de spanac
6 catei de usturoi tocat marunt
1/2 ceasca de ricotta
2 linguri de mozzarella rasa
un varf de cutit de nucsoara
o lingurita de praf de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Coace ciupercile curatate la 180 de grade. Toaca-le coditele si caleste-le intr-o tigaie cu ceapa si usturoiul, timp de 2-3 minute. Adauga spanacul maruntit si mai lasa compozitia pe foc pana cand scade apa.

Amesteca ricotta cu crema de branza si cu mozzarella si adauga nucsoara, sare si piper dupa gust. Adauga mixul de branza peste cel cu legume si umple ciupercile cu pasta rezultata. Presara parmezan ras si praf de usturoi deasupra lor si rumeneste-le in cuptor inca 8-10 minute.
Poti presara putina verdeata deasupra ciupercilor, pe care le vei servi calde, alaturi de un pahar de vin rosu fructat si aromat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute retete ciuperci aperitive garnituri retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016529 (s)