News Flash:

Ciuperci umplute cu legume, la cuptor

17 Octombrie 2011
13945 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute cu legume la cuptor
Ingrediente: 10 ciuperci potrivite cascaval smantana ceapa morcov ou rosie ulei sare Mod de preparare: Se toaca coditele de la ciuperci cu ceapa, morcov si o rosie, apoi se condimenteaza si se caleste in putin ulei. Ciupercile se umplu compozitia rezultata. Dupa aceea se bate un ou cu smantana si putina verdeata, se pune deasupra si se rade cascaval. Apoi se unge o tava, se pun ciupercile, se asaza o folie de aluminiu deasupra si se da la cuptor timp de 20 minute. Dupa expirarea timpului se ia folia jos si se mai lasa la cuptor cateva minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci bucataria internationala retete vegetariene cascaval ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2136 viz    0 com
1463 viz    0 com
2695 viz    0 com
1306 viz    0 com
1295 viz    0 com
1195 viz    0 com
1176 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018851 (s)