News Flash:

Ciuperci umplute cu legume, la cuptor

17 Octombrie 2011
13266 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciuperci umplute cu legume la cuptor
Ingrediente: 10 ciuperci potrivite cascaval smantana ceapa morcov ou rosie ulei sare Mod de preparare: Se toaca coditele de la ciuperci cu ceapa, morcov si o rosie, apoi se condimenteaza si se caleste in putin ulei. Ciupercile se umplu compozitia rezultata. Dupa aceea se bate un ou cu smantana si putina verdeata, se pune deasupra si se rade cascaval. Apoi se unge o tava, se pun ciupercile, se asaza o folie de aluminiu deasupra si se da la cuptor timp de 20 minute. Dupa expirarea timpului se ia folia jos si se mai lasa la cuptor cateva minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci bucataria internationala retete vegetariene cascaval ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1929 viz    0 com
1330 viz    0 com
2596 viz    0 com
1177 viz    0 com
1170 viz    0 com
1105 viz    0 com
1092 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015099 (s)