News Flash:

Ciuperci umplute cu legume II

23 Iunie 2011
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute si legume
Ingrediente: 10 ciuperci 1 morcov 1 ceapa o telina un pastarnac 100 gr cascaval patrunjel 2 lg de ulei piper o lg de concentrat de legume Mod de preparare: Se spala si se curata ciupercile, inlaturandu-se si coditele. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt apoi morcovul, telina si pastarnacul rase prin razatoarea de lamaie. Se condimenteaza cu piper, se adauga o lingura de concentrat de legume si se tine pe foc pana cand toate legumele s-au inmuiat. Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel. Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie se asaza in tava cu putina apa. Se da la cuptor pentru 20 de minute. Cand sunt aproape gata, se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.azcookbook.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci fasole cascaval clatita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1727 viz    0 com
1110 viz    0 com
2347 viz    0 com
2446 viz    0 com
6908 viz    0 com
2217 viz    0 com
2350 viz    0 com
1291 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018338 (s)