News Flash:

Ciuperci umplute cu legume

26 Aprilie 2011
3189 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute cu legume
Ingrediente: - 6-8 ciuperci - 1 ardei gras rosu - 1 ardei gras verde - 1-2 cepe - 2-3 catei de usturoi - ½ de dovlecel - 50 ml vin alb - 5 g sare - 5 g piper - 100 g cascaval - ulei Mod de preparare: Se curata ciupercile(palariile) de pielea exterioara, se scot piciorusele si se toaca marunt. Se toaca ceapa marunt la fel si cateii de usturoi, ardeii se taie fasiute subtiri dupa care cubulete mici, dovlecelul se taie tot in cubulete mici. Toate aceste ingrediente se soteaza in putin unt se sareaza si pipereaza si se vor umple palariile ciupercilor. Se unge o tava de cuptor cu putin ulei se pun ciupercile si se dau la cuptor 15 minute, dupa care se scot si se stropesc cu vin si se dau din nou la cuptor inca 10 minute dupa care se scot si se adauga cascavalul lasandu-se pana cand acesta se va topii si va intra in preparat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute retete vegetariene soia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2410 viz    0 com
2549 viz    0 com
2922 viz    0 com
1201 viz    0 com
1215 viz    0 com
3122 viz    0 com
1675 viz    0 com
1210 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1790 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013071 (s)