News Flash:

Ciuperci umplute cu cu piept de pui

7 Iulie 2016
2316 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 gr ciuperci
1 ceapa verde
200 gr. piept de pui
1/2 ardei capia rosu
1 rosie
boia de ardei
cascaval
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

1. Se curata ciupercile, se taie cozile si se toaca marunt, se taie legumele si pieptul de pui marunt.
2. Intr-o tigaie se pune pieptul de pui la prajit în ulei, se condimenteaza si se lasa 2-3 minute.
3. Se adauga ceapa verde, se lasa un minut, apoi se adauga ardeiul, cozile de ciuperci, rosia si se lasa la foc mediu ca sa scada.
4. Intr-o tava se pune hartie de copt, se unge cu unt sau ulei si se aseaza ciupercile, se pune din compozitia de carne si legume si se introduce la cuptor circa 20 de minute.
5. Se scoate tava si se pune cascaval taiat feliute subtiri peste ciuperci. Se mai lasa la cuptor pana cand se topeste cascavalul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci umplute ciuperci reteta ciuperci aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 37 queries | Mysql time :0.019005 (s)