News Flash:

Ciuperci umplute cu creier

29 Iunie 2011
917 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute cu creier
Ingrediente: 12 ciuperci mari 1 creier de vitel 2 linguri unt 50 gr unt de masa 1 lingurita rasa de patrunjel verde tocat 1 lingura rasa de pesmet 1 ou sare piper Mod de preparare: Ciupercile se curata, se scoate piciorul, se spala si se sareaza. Piciorusele ciupercilor se spala bine, se taie bucatele mici si se prajesc intr-o tigaie impreuna cu 1 lingura de unt, pana se inmoaie bine. Creierul se fierbe 20 de minute in apa sarata, apoi se curata de pielita, se zdrobeste si se freaca bine cu oul batut. Dupa aceea se adauga ciupercile prajite, pesmetul, patrunjelul, piperul si putina sare. Se umplu palariile ciupercilor cu amestecul obtinut si se dau la cuptor 20 de minute. Se presara putin piper la sfarsit. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci iaurt simplu patrunjel verde pesmet piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1393 viz    0 com
1130 viz    0 com
1398 viz    0 com
1198 viz    0 com
1189 viz    0 com
1889 viz    0 com
973 viz    0 com
1198 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019541 (s)