News Flash:

Ciuperci umplute cu cascaval si usturoi

1 Februarie 2013
18862 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 kg ciuperci
100g cascaval
1 capatana usturoi
1 ceapa
1 legatura patrunjel
sare
piper
ulei
 
Mod de preparare:


Se spala ciupercile, se curata de coaja si scoatem coditele si le punem deoparte. Punem intr-o tigaie ulei, apoi ceapa la calit, coditele de ciuperci taiate marunt se pun peste ceapa si se la sa la calit. Dupa ce s-au calit se adauga usturoiul pisat si patrenjelul tocat marunt. Se pune intr-o tava hartie de copt, se asaza ciupercile si apoi le umplem cu compozitia prepartata, se dau la cuptor pentru 30 minute, apoi punem cate o bucatica de cascaval pe fiecare ciuperca si se mai da la cuptor pentru 10 min.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci cascaval capatana usturoi ceapa legatura patrunjel sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019919 (s)