News Flash:

Ciuperci umplute cu cascaval

24 Ianuarie 2014
4335 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 kg ciuperci
1ceapa
1 capatana usturoi
1 legatura patrunjel
100g cascaval
sare
piper
ulei
 
Mod de preparare:

Se spala ciupercile, se curata de coaja si scoatem coditele si le punem deoparte. Punem intr-o tigaie ulei, apoi ceapa la calit, coditele de ciuperci taiate marunt se pun peste ceapa si se la sa la calit. Dupa ce s-au calit se adauga usturoiul pisat si patrenjelul tocat marunt. Se pune intr-o tava hartie de copt, se asaza ciuprecile si apoi le umplem cu compozitia preparata, se dau la cuptor pentru 30 minute, apoi punem cate o bucatica de cascaval pe fiecare ciuperca si se mai da la cuptor pentru 10 minute.

sursa: sfatulparintilor

 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute retete bzi culinar bzi retete mancare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1236 viz    0 com
1358 viz    0 com
1390 viz    0 com
1227 viz    0 com
1590 viz    0 com
1817 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018666 (s)