News Flash:

Ciuperci umplute cu carne

29 Septembrie 2011
1292 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute cu carne
Ingrediente: 100 g carne tocata 4-5 ficatei de pui 1 ceapa mica 1 ou crud 250 g ciuperci 1 lingura de smantana verdeata tocata 1 lingura unt sare piper macinat Mod de preparare: 1. Alegeti ciuperci albe cu palaria adanca, spalati-le in mai multe ape, trecand cu mana usor peste lamele, scoateti coditele si lasati sa se scurga bine. 2. Tocati marunt coditele si puneti-le peste amestecul de carne, ou, verdeata tocata si ficateii de pui fierti si taiati felii subtiri. 3. Caliti amestecul pe foc mic, apoi umpleti ciupercile. 4. Ungeti o forma cu unt, asezati ciupercile in forma, tineti in cuptorul fierbinte 1/2 de ora, dupa care scoateti, puneti ciupercile pe un platou, asortati cu ficatei de pui rumeniti in unt si serviti imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute ciuperci carne carne tocata ceapa smantana unt sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1168 viz    0 com
1173 viz    0 com
1403 viz    0 com
1926 viz    0 com
1406 viz    0 com
1314 viz    0 com
1306 viz    0 com
1366 viz    0 com
3608 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019048 (s)