News Flash:

Ciuperci umplute cu carnaciori

17 Decembrie 2014
2432 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

piper si sare dupa gust
cca 70 ml vin alb sec
cca 170 gr parmezan ras
1 galbenus
4 catei de usturoi, tocati marunti
1/2 ceapa medie, taiata fin
cca 230 gr crema de branza
cca 680 gr palarii de ciuperci
cca 200 gr carnaciori din carne de porc prajit

Mod de preparare:

Caleste usor ceapa si usturoiul in tigaia in care ai prajit carnaciorii, apoi toarna vinul si amesteca. Dupa ce s-a evaporat alcoolul, pune  palariile de ciuperci, gateste-le 2 minute, apoi adauga piperul si sarea. Scoate totul pe o farfurie si lasa la racit.

Separat, amesteca crema de branza cu galbenusul, dupa care pune parmezanul, carnaciorii si codite de ciuperca tocate marunt. Amesteca si da la rece pentru vreo jumatate de ora.
Dupa ce s-a racit, umple fiecare palarie, apoi pune-le pe toate intr-o tava gresata si baga-le in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 20-25 de minute sau pana cand se rumenesc. Lasa-le sa se raceasca cel putin 10 minute inainte de sevire. Daca doresti, le poti servi cu mujdei amestecat cu patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute retete antreuri aperitive retete craciun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020560 (s)