News Flash:

Ciuperci umplute cu branza si spanac

24 Februarie 2014
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 linguri parmezan ras
150g branza de capra
2-3 linguri ulei de masline
3 catei usturoi tocati marunt
1/2 ceapa tocata
200g ciuperci din conserva tocate
300g spanac congelat
piper
sare
4 fire cimbru
2 catei usturoi zdrobiti
80ml sos de soia
80ml otet balsamic
200ml ulei de masline
6 ciuperci mari curate de codite
30g pesmet

Mod de preparare:


Amesteca intr-un bol 200ml ulei de masline, otetul balsamic, sosul de soia, sare, piper, cimbrul si usturoiul. Toarna totul peste cele 6 ciuperci mari. Lasa-le la marinat timp de 1 ora. Scoate-le din marinata si pune-le la copt timp de 15 minute la 200C. 
Intre timp, pregateste umplutura. Decongeleaza din timp spanacul si scurge-l bine de apa. Toaca-l marunt si amesteca-l cu ceapa si ciupercile din conserva sotate in uleiul de masline pana cand se inmoaie. Dupa ce amestecul se raceste putin incorporeaza in el si branza de capra faramitata.

Imparte aceasta umplutura intre cele 6 ciuperci, presara deasupra lor parmezan si pesmet si pune-le la cuptor timp de 15-20 de minute, la 200C.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute retete ciuperci ciuperci spanac ciuperci branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

995 viz    0 com
997 viz    0 com
1476 viz    0 com
1604 viz    0 com
1112 viz    0 com
1032 viz    0 com
1394 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016565 (s)