News Flash:

Ciuperci umplute cu branza si legume

28 Decembrie 2012
3325 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
4 ciuperci mari
100 grame branza
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi
1 morcov tocat
150 gr crutoane
piper
sare

Mod de preparare:

Toaca tulpinile ciupercilor si amesteca cu ceapa, usturoiul, morcovul si crutoanele. Asezoneaza cu sare si piper. Umple ciupercile cu acest amestec, presara pe deasupra branza si da la cuptor pentru 30 de minute. Ciupercile se servesc cu salata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci branza ceapa morcov crutoane piper sare cuptor salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7849 viz    0 com
3164 viz    0 com
1125 viz    0 com
1285 viz    0 com
2877 viz    0 com
4761 viz    0 com
3798 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019336 (s)