News Flash:

Ciuperci umplute cu branza feta. Rapid si gustos!

5 Septembrie 2016
2973 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (+0.0002)
USD: 4.2876 RON (-0.0103)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

cateva ciuperci champignon
1 ceapa verde
200 gr branza feta
50 gr rosii uscate
60 gr bacon
piper negru
ulei de masline

Mod de preparare:

1. Spala ciupercile. Detaseaza-le palarioarele.
2. Toaca marunt ceapa.
3. Prajeste baconul, apoi pune peste el ceapa si rosiile si potriveste de gust.
4. Dupa cateva minute umple palarioarele cu mixul din tigaie, presara branza pe fiecare si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute aperitive ciuperci ciuperci garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018163 (s)