News Flash:

Ciuperci umplute cu branza feta. Rapid si gustos!

5 Septembrie 2016
1660 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cateva ciuperci champignon
1 ceapa verde
200 gr branza feta
50 gr rosii uscate
60 gr bacon
piper negru
ulei de masline

Mod de preparare:

1. Spala ciupercile. Detaseaza-le palarioarele.
2. Toaca marunt ceapa.
3. Prajeste baconul, apoi pune peste el ceapa si rosiile si potriveste de gust.
4. Dupa cateva minute umple palarioarele cu mixul din tigaie, presara branza pe fiecare si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci umplute aperitive ciuperci ciuperci garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021636 (s)