News Flash:

Ciuperci umplute cu branza de burduf

26 Ianuarie 2016
4902 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,5 kg ciuperci champignon
300 gr branza de burduf
100 gr cascaval
piper
putin ulei

Mod de preparare:

Pentru ciuperci umplute alegem ciuperci mai mari. Insa puteti opta si pentru cele potrivite asa ca si mine, doar sa nu fie prea mici pentru ca scad foarte mult la copt. Preincalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Ciupercile le stergem cu un prosop umed, le rupem piciorusele, nu se curata si nu se spala.

Intr-un bol mai mic punem putin ulei. Luam fiecare ciuperca, o inmuiem putin in ulei (doar varful palariei) si apoi o asezam in tava. Bagam tava la cuptor timp de 15-20 minute. Apoi scoatem tava si o sa vedeti ca fiecare ciuperca are in interior lichid. Il rasturnam si apoi le condimentam cu piper si le umplem cu o bucatica de branza. Sare nu mai punem pentru ca branza de burduf este destul de sarata. Bagam tava la cuptor pentru inca 5 minute si apoi pe fiecare punem un cubulet mic de cascaval.
Mai lasam tava la cuptor inca 3-4 minute si apoi o scoatem.
Servim calde sau reci.

Reteta de ciuperci umplute ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci umplute ciuperci branza ciuperci cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016765 (s)